Schrijf u in op onze nieuwsbrief
Offerte aanvragen bestelling plaatsen
 

links

OVAM

OVAM wil samen met jou streven naar minder afval en een propere bodem in Vlaanderen. Mijn bedrijf en het millieu hebben samen iets.Iets waar we samen de vruchten van plukken

VMM

De Vlaamse Millieumaatschappij is één van de Vlaamse Openbare Instellingen die via onderzoek en metingen het leefmilieubeleid mee helpt bijsturen en voorbereiden. Zij rapporteert over de kwaliteit van het leefmilieu in het algemeen en lucht en water in het bijzonder. De VMM beheert de kwaliteit van het oppervlaktewater. Op die manier staat zij ten dienste van de overheid en de bevolking.

VAL-I-PAC

In 1997 legde het Samenwerkingsakkoord nieuwe eisen voor bedrijfsmatig verpakkingsafval op. Strenge eisen, zoals de terugname- en informatieplicht. Voor vele bedrijven is dat een zware dobber, logistiek én administratief.Maar er is een efficiënte oplossing. VAL - I - PAC neemt bedrijven een zware last van de schouders door er voor te zorgen dat deze bedrijven in orde zijn met de Belgische wetgeving.

My-Websitebuilder

My-Websitebuilder is een geïntegreerd systeem voor webontwikkeling en hosting dat toelaat om krachtige, functionele websites tot stand te brengen aan een betaalbare prijs.